Folytatva az előző két blogbejegyzést, ott tartottunk, hogy milyen módon születnek az ötletek, és hogyan született meg, és alakult át a Europe Village Projekt ötlete: a bejegyzés első részét ide kattintva olvashatod el. A második blogbejegyzésemban az előzőeken felül még arról is szó volt, hogy tanácsot kértem egy üzletember ismerősömtől, hogy szerinte, megvalósítható-e az ötletem. A bejegyzés második részét ide kattintva olvashatod el.

A következő kérdés számomra az volt, hogy működhet-e az, hogy többen, együtt, azaz közösen írnak egy regényt. Ezzel a problémámmal is egy ismerőshöz mentem, olyanhoz, aki egyetemi irodalmi tanszéken tanít. Tőle is azt a pozitív választ kaptam, hogy az ötlet jó, és kivitelezhető.

Hurrá!

Mivel harminc éve vállalkozó vagyok, és alapítottam már néhány vállalkozást, tudtam hogyan kell folytatnom a projektünk előkészítését. Készítettem egy üzleti tervet, amelyet megvitattam a könyvelőinkkel, illetve az ügyvédünkkel. Azt is megbeszéltük, hogyan milyen vállalkozási formát érdemes választani. Abban is megegyeztünk, hogy az új cégünk családi vállalkozás lesz.

  1. december 12-én megalakult a „ Europe Village Kft.”, amelynek első feladata a Europe Village Projekt megvalósítása.

Így végződött a 2018-as év, lett egy új cégünk. Egy új céget alapítani olyan, mint egy gyermek születése a családban. Még gyámoltalan, és gyenge, de a szülei biztosak abban, hogy sikeres és boldog jövő előtt áll. Mi is, az első pillanattól fogva hittünk abban, hogy az új cégünk, és a projektünk sikeres lesz, és nagy jövő elé néz.

A 2019-es év a tervezgetés folytatásával indult, aztán január második felében, az üzleti tervünknek megfelelően, következtek a konkrét lépések.

Mik voltak ezek a lépések? Aki velünk tart, annak nemsokára elmeséljük!

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Pin It on Pinterest

Share This